WORKSHOPS

plezier in beweging

Stress en spanningsklachten zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Werkenden, niet-werkenden, volwassenen, kinderen, we hebben er allemaal in min of meerdere mate last van.
Onze workshops brengen je op een nieuwe manier bij ontspanning: je komt dichter bij je eigen stevigheid, je innerlijke kracht, de diepe rust in jezelf.

Alle workshops worden op maat gemaakt. Zo sluiten ze perfect aan bij de thema’s waar je als school, bedrijf of socio-culturele instelling aan wil werken. We starten dan ook steeds met een verkennend gesprek om goed te kunnen aansluiten bij de behoeften van de organisatie.

Het mooie van dit aanbod is dat je er geen speciale kledij of attributen voor nodig hebt. Wij zorgen voor de ontspannende muziek. Workshops kunnen gegeven worden in het Nederlands, Frans, Engels, Italiaans en Chinees.

Workshops Qigong op zondagvoormiddag

Een aantal keer per jaar geven we een verdiepingsworkshop Qigong op zondagvoormiddag.

Het gaat telkens om thema’s die onhaalbaar zijn in de wekelijkse lessen van een uur: zelfmassage, Nei Yang Gong verdieping, Tai Chi Qigong Moedervorm, enz…

Zomerworkshops in Cadzand

Niets zo heerlijk als Tai Chi of Qigong op het strand…

Elke zomer geven we een aantal workshops in het mooie Cadzand: een vierdaagse workshop Tai Chi eind juli en twee weekends Qigong begin september.
Op het 3ha grote domein Cadzandië, uniek gelegen midden in een natuurgebied, op 4km van de zee en 5km van het Zwin.
Het is een uiterst rustige plek, met een hele krachtige energie, die door vele groepen gebruikt wordt als meditatiecentrum.