WORKSHOPS

voor kwetsbare doelgroepen

Tai Chi workshops voor kwetsbare doelgroepen gaan om heel worden, om steeds meer jezelf worden. Zonder de ambitie te hebben dat Tai Chi een wondermiddel is tegen alle kwalen, durven we zeggen dat het kan bijdragen tot genezing in de brede zin van het woord. Je voelt je beter in je vel en ervaart meer evenwicht tussen lichaam en geest. daardoor voel je je vitaler en geef je je zelfgenezend vermogen alle kans.

Het is de missie van de school om dat heel worden door middel van Tai Chi juist aan te bieden aan kwetsbare doelgroepen. Onze ervaring toont aan dat kwetsbare doelgroepen enorm genieten van de ontspanning, maar ook van de verdieping die Tai Chi te bieden heeft.

Hoe werkt het?
Meer nog dan voor andere doelgroepen zijn deze workshops maatwerk. We bespreken de thema’s en ontmoeten eventueel eerst de doelgroep. Zo kunnen we ons volledig richten op de specifieke behoeften van de mensen.
De duur van een workshop varieert naargelang de behoefte (minimum een uur, maximum drie).

Hoeveel kost het?
We hebben het volste begrip voor de sociale missie van socio-culturele instellingen en hun vaak veel te beperkte budget.
Daarom kost een workshop van 1  uur slechts 100€. Hierbij is het voorbereidend gesprek inbegrepen.

Voor deze organisaties mochten we workshops geven:

Er is degelijk rekening gehouden met de beperkingen van eenieder. Je hoeft niet over grenzen te gaan die je niet aankan. – Walter