ONS TEAM

Alle mensen van het Rust in Beweging-team zijn gecertificeerde Tai Chi-lesgevers. Het is onze ambitie om onze passie voor Tai Chi met je te delen, zodat je ten volle kan genieten van de helende kracht en ontspannende werking van deze bewegingskunst.
Ons fantastisch team staat voor je klaar!

 • Els
  Jageneau
  Certified Instructor

  Els (°1958) geeft de lessen in Boechout. Ze is docent aan een middelbare school. Els leerde Tai Chi kennen in de jaren ’80 en beoefent deze levenskunst intensief sinds 2008. Sindsdien is het een belangrijk deel van haar leven. “Tai Chi geeft me rust en vertrouwen. Het voelt als thuiskomen in mezelf”. Els is gecertificeerd instructeur voor het Tai Chi for Arthritis– en het Tai Chi for Energy-programma van Dr. Paul Lam.

 • Ingrid
  Van Hoof
  Certified Instructor

  Ingrid (°1973) geeft de lessen in Hove. Ze is gezondheidscoach, Reiki-Master en bachconsulent. Sinds 2004 beoefent ze Tai Chi en sindsdien is dit een vaste waarde in haar leven. “Door regelmatig even tijd te nemen om enkele basisoefeningen te doen, word je rustiger in je hoofd en vermindert je stressniveau onmiddellijk.” Het is haar passie om mensen op een eenvoudige en positieve manier te begeleiden naar een meer ontspannen en gezonder leven. Ingrid  is gecertificeerd instructeur voor het Tai Chi for Arthritis– en het Tai Chi for Energy-programma van Dr. Paul Lam.

 • Ann
  Danckaerts
  Certified Instructor

  Ann (°1969) geeft de lessen in Wommelgem. Ze beoefende in haar jonge jaren judo en gaf hierin als tiener een aantal jaren les.  Nadien stapte ze in het bedrijfsleven. Later verdiepte ze zich in yoga en studeerde gezondheidstherapie aan de Europese Academie (2000 – 2005).

  In 2004 zette ze haar eerste stappen op Tai-Chi vlak. Ann is gecertificeerd instructeur voor het Tai Chi for Arthritis– en het Tai Chi for Energy-programma van Dr. Paul Lam.

 • Kris Van Cappellen Certified instructor

  Kris (º1963) geeft de lessen in Mortsel en Kapellen. Hij studeerde vanaf 1989 twee jaar in China, waar hij zich verdiepte in Tai Chi, Chinese Geneeskunde en de Chinese taal. Later studeerde hij Tuina, Shiatsu, Medische Qigong en HBO Westerse Geneeskunde en volgde hij een opleiding tot Begeleider van Persoonlijke Groeiprocessen bij PRH-Vlaanderen
  Sinds 2005 geeft Kris Tai Chi en Qigong voor beginners en gevorderden. Kris  is gecertificeerd instructeur voor het Tai Chi for Arthritis– en het Tai Chi for Energy-programma van Dr. Paul Lam.