TAI CHI EN QIGONG IN HET PARK

Bewegen in de natuur

In China worden Tai Chi en Qigong meestal ‘s ochtends beoefend in de buitenlucht. Samen oefenen in het park heeft een heilzame en ontspannende werking.
Tijdens de schoolvakanties en de zomermaanden, wanneer de lesplaatsen gesloten zijn, genieten we op dezelfde manier van de energie van de beweging, de energie van het park en de energie van elkaar.
Een ideale manier om Tai Chi en Qigong te leren kennen! Breng daarom dus gerust vrienden en kennissen mee. Iedereen is welkom!

We starten steeds met een gezamenlijke opwarming.
Nadien kan je samen met anderen de Tai Chi- of Qigongvorm oefenen die je kent.
Er is begeleiding, maar geen echte les.
Voor beginners is er een introductieles Tai Chi.

Uiteraard gratis. Je moet niet verwittigen dat je komt.

Tot ziens in het park!

Waar en wanneer?

  • Op zondagochtend van 11u tot 12u van 2 juli tot 10 september, in Fort 4 in Mortsel, op het grote grasveld aan de rand van het fort bij de Fortstraat
  • Op donderdagochtend van 10u30 tot 11u30 op 6 juli, 3 augustus en 7 september (de eerste donderdag van de maand) in Fort 2 in Wommelgem, op het grasveld achter het voetbalveld, op 150 m van Bistro f2b, Fort II straat 54
  • Op woensdagavond van 19u30 tot 20u30 op 5 juli, 2 augustus en 6 september (de eerste woensdag van de maand) in het George Van Raemdockpark in Boechout, aan de Dr. Theo Tutstraat.