TAI CHI IN HET PARK

Zeker in deze moeilijke corona-tijden is bewust bewegen een heilzame en effectieve ondersteuning in je bescherming tegen het virus. Ook dit jaar organiseren we dus met veel plezier gratis workshops Tai Chi voor iedereen in het park. We volgen hierbij strikt de door de overheid opgelegde corona-maatregelen.

In China worden Tai Chi en Qigong meestal ‘s ochtends beoefend in de buitenlucht. Samen Tai Chi of Qigong in het park oefenen heeft een heilzame, ontspannende en verbindende werking, zoals ook blijkt uit dit artikel.

Tijdens de schoolvakanties en de zomermaanden, wanneer de lesplaatsen gesloten zijn, genieten we op dezelfde manier van de energie van de beweging, de energie van het park en de energie van elkaar.
Een ideale manier om Tai Chi en Qigong te leren kennen! Breng daarom dus gerust vrienden en kennissen mee. Iedereen is welkom!
Voor beginners is er ook een gratis initiatieles.

We starten steeds met een gezamenlijke opwarming.
Mensen die Tai Chi en Qigong willen leren kennen krijgen nadien een introductieles.

Gevorderden kunnen samen de vorm oefenen die ze kennen: eerste deel, tweede deel enz…
Er is voor hen wel begeleiding, maar geen les.
Uiteraard gratis. 

Tot ziens in het park!

We nemen de volgende veiligheidsmaatregelen in acht:

Tot ziens in het park!

tai-chi-in-fort-4
Waar en wanneer?

Data en plaatsen:

  • Elke zondag van juli, augustus en tot en met zondag 13 september, van 11u tot 12u in Fort 4 (Mortsel), op het grote grasveld grenzend aan de Fortstraat (zie foto).
  • Elke vrijdag van juli, augustus en september, van 10u30 tot 11u30 in het Gemeentepark van Kapellen, aan de tennisvelden.