HOLDEN QIGONG

Toxines of afvalstoffen die zich in je lichaam opstapelen veroorzaken allerlei ongemakken zoals vermoeidheid, pijnlijke gewrichten, rusteloosheid, stress. Qigong helpt je lichaam om deze afvalstoffen af te voeren zodat blokkades opheffen en je energie weer optimaal kan stromen.

Lee Holden is een Amerikaanse Tai Chi en Qigongmeester, opgeleid door Mantak Chia. Hij heeft de vele voordelen van Qigong voor gezondheid samengebracht in een reeks eenvoudige bewegingsoefeningen en staande houdingen.

De lessen bestaan uit oefeningen om je spieren en gewrichten op een zachte manier te stretchen en te versterken. Daarnaast doen we ademhalingsoefeningen om meer rust te genereren en flow-oefeningen om je energie optimaal te laten stromen. Met deze lessenreeks word je je meer bewust van je lichaam en van innerlijke spanningen en leer je deze makkelijker los te laten.

De combinatie van de verschillende energetische oefeningen met een diepe ontspanning maakt dat je meer stressbestendig bent. De oefeningen die je leert, kan je gemakkelijk thuis doen. Met elke dag een paar minuten qigong voorkom je vermoeidheid, ziekte en stress en vergroot je je vitaliteit en gezondheid.

Onderstaande 5 Elementen qigong reeks bestaat uit een aantal flow oefeningen die de 5 yinne organen en de bijbehorende meridianen openen en versterken. Elk element sluit je af met een staande positie om de energie extra te stimuleren en je lichaam te versterken. Geniet van deze fijne reeks!

Programma

  • Maandag om 10u30 in Hove
  • Vrijdag om 10u30 in Hove